И републиканската шампионка по самбо е от Банкя

Неотдавна се поздравихме с вицешмпионската титла на Юлиана Русинова, завоювана на Републиканския шампионат по самбо за девойки до 18 години. Особено приятно бе да узнаем, че и шампионката Цветелина Павлова е от Банкя.

Това бе повод кметът на града Рангел Марков да се срещне и разговаря с нея за спортните ѝ успехи и да ѝ връчи поздравителен адрес, в който се казва:

„За мен е радост да Ви приветствам с поредната Ви голяма победа – Републикански шампион по самбо за девойки до 18 години. Искрено вярвам, че част от Вашата млада сила иде и от това, че Вие живеете в Банкя, потопена в атмосферата и природата на разкошния ни град. Ние, банчани, сме силни и борбени хора. И Вие се явявате като една еманация на тази сила и борбеност.

Бъдете здрава, щастлива и вдъхновена да покорявате все нови и нови върхове в знанието и спорта. И винаги се завръщайте в Банкя, при нас и при своите близки, откъдето черпи сили таланта Ви и желанието Ви за победа.”

С тази поредна победа добрите новини за Цвети не свършват. На състоялата се неотдавна квалификация за националния отбор на България, Цвети е на първо място. Предстоят ѝ изяви и на международен терен.

Да ѝ пожелаем успех!

Другите новини…

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.