Вълнуваща премиера на „Веселите уиндзорки” в Банкя

Вчера бе една вълнуваща вечер на премиерата на ТС „Смехурко” „Веселите уиндзорки” по Уилям Шекспир в зала „Тържествена“ на 78. СУ „Христо Смирненски“. Зрителите на спектакъла, сред които бе и кметът на Банкя Рангел Марков, останаха очаровани от таланта на режисьорката Цвете Лазарова и младите актьори от Банкя. Цялото си отношение към работата на Студиото Рангел Марков изрази в поздравителния адрес, който заедно с цветя поднесе на Цвете Лазарова:

„СКЪПА ЦВЕТЕ,

СКЪПИ АКТЬОРИ,

Чест и удоволствие за мен е да ви поздравя по повод премиерата на спектакъла  „Веселите уиндзорки” по Уилям Шекспир. Самият факт, че посягате към Шекспирова творба, говори за високото ви самочувствие и самооценка, която имате. И тя е напълно оправдана, като имам предвид неизброимите награди и отличия, заслужено получени от вас при различни национални и международни изяви.

От години ТС „Смехурко” е символ на високо актьорско майсторство, граничещо с професионализъм, който по най-естествен начин изпраща много емблематични възпитаници на Студиото в редовете на студентите от НАТФИЗ, а след това и на професионалната сцена.

В Банкя винаги са се случвали и ще се случват хубави неща. И вие, скъпи актьори, сте едно от тях. Няма как боговдъхновено място като Банкя да не зареди с вдъхновение и талантливи млади хора като вас и вашата ръководителка.

Бъдете здрави, щастливи и с тънките си сетива, долавяйте Духа на Банкя и го вплитайте в прекрасните постановки, които ни поднасяте.

НА ДОБЪР ЧАС!”

Другите новини…

Честит празник, Градоман!

Честит празник, Градоман!

На празника Петдесетница от незапомнени времена е бил съборът на Градоман, квартал на Банкя. След години прекъсване...

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.