Важно съобщение от строителя по водния цикъл на Банкя

 

Описание на предстоящите СМР по проект:„Инженеринг – проектиране и строителство на обект: Доизграждане и реконструкция на канализационна мрежа на гр. Банкя, кварталите „Градоман“, „Михайлово“, „Вердикал“ и с. Иваняне, р-н „Банкя“

В периода 24.04.2023 – 05.05.2023г. СМР ще се извършват в следните участъци:

  1. По ул.“Александър Стамболийски“ – между ул.“Шейново“ и ул.“Лутраки“. Ще бъде въведена ВОБД в два последователни етапа:
  • От ул.”Шейново”/стълбите/ до 20 метра преди ул.”Св.Св. Кирил и Методий” – движението ще се осъществява двупосочно, последователно в северното платно, а след това в южното платно.
  • от 20 метра преди ул.”Св.Св. Кирил и Методий”  до кръстовището (включително) с ул. „Ал. Стамболийски”. Движението ще се осъществява двупосочно, последователно в северното платно, а след това в южното платно, като ще се регулира със светофарна уредба.
  • Участъка от кръстовището до ул.”Лутраки” остава затворен за движение на МПС.
  1. По ул.”Сливница” – между ул.”Цар Симеон” и ул.”Средна гора”. Въведена е ВОБД като улицата е затворена за движение на МПС, включително кръстовището с ул. „Иван Вазов”. При възможност ще се пропускат автомобили на живущите в участъка.
  2. По ул.”Иванянско шосе” – от ул.”Мадарски конник” до ул.”Стефан Стамболов”. Участъкът е затворен за движение на МПС, като ще се осигурява подход към паркинга на магазин „Фантастико” (в началото откъм ул.”Стефан Стамболов”, а след това откъм ул.”София”)
  3. В кръстовището на ул.”Стефан Стамболов” и ул.”Иванянско шосе”. Ще бъде въведена ВОБД – без затваряне (със стеснения) на кръстовището. Около 01.05.2023 ще бъде затворен за движение Прелезът към ул. „Гурмазовски път”, като за движение на МПС към квартала зад линията ще са осигурени обходни маршрути. Очаква се прелезът да бъде затворен до 15.05.2023г.
  4. По ул. „Огражден” – Ще бъде въведена  ВОБД, като улицата е затворена за движение на МПС. При възможност ще се пропускат автомобили на живущите в участъка.

 

Моля имайте предвид, че посочените дати са индикативни и са възможни промени в зависимост от напредъка на СМР, за които ще бъдете своевременно уведомени.

На празниците (6, 7  и 8.05.2023г.) не се предвиждат СМР, като работните участъци ще бъдат надеждно обезопасени.

Ще бъдат положени необходимите усилия, за да се ограничат до минимум неудобствата за гражданите и гостите на град Банкя.

 

Другите новини…

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.