Съобщение от строителя на втория етап на водния цикъл на Банкя

Подробно описание на предстоящите СМР по проект:„Инженеринг – проектиране и строителство на обект: Доизграждане и реконструкция на канализационна мрежа на гр. Банкя, кварталите „Градоман“, „Михайлово“, „Вердикал“ и с. Иваняне, р-н „Банкя“

В периода 01.05.2023 – 14.05.2023г. СМР ще се извършват в следните участъци:

  1. По ул.“Александър Стамболийски“ – между ул.“Шейново“ и ул.“Лутраки“. Ще бъде въведена ВОБД в два последователни етапа:
  • От ул.”Шейново” до  ул.”Св.Св. Кирил и Методий” – движението ще се осъществява двупосочно, последователно в северното платно, а след това в южното платно.
  • В  кръстовището на ул.”Св.Св. Кирил и Методий”  и ул. „Ал. Стамболийски”. Движението ще се осъществява двупосочно, последователно в северното платно, а след това в южното платно, като ще се регулира със светофарна уредба.
  • Участъкът от кръстовището до ул.”Лутраки” остава затворен за движение на МПС.
  1. По ул.”Сливница” – между ул.”Цар Симеон” и ул.”Средна гора”. Въведена е ВОБД като улицата е затворена за движение на МПС, включително кръстовището с ул. „Иван Вазов”. При възможност ще се пропускат автомобили на живущите в участъка.
  2. По ул.”Иванянско шосе” – от подхода за магазин „Фантастико” ул.”Мадарски конник” до ул.”Стефан Стамболов”. Участъкът е затворен за движение на МПС, като ще се осигурява подход към паркинга на магазин „Фантастико” до ул.”Стефан Стамболов” (от 01.05 до 05.05.2023)
  3. В кръстовището на ул.”Стефан Стамболов” и ул.”Иванянско шосе”. Ще бъде въведена ВОБД – без затваряне (със стеснения) на кръстовището. На 09.05.2023 ще бъде затворен за движение Прелезът към ул. „Гурмазовски път”, като за движение на МПС към квартала зад линията ще са осигурени обходни маршрути. Очаква се Прелезът да бъде затворен до 20.05.2023г.
  4. По ул. „Огражден” – ще бъде въведена  ВОБД, като улицата е затворена за движение на МПС. При възможност ще се пропускат автомобили на живущите в участъка.
  5. По ул.”Баба Тонка” от ул.”Рудозем” до ул.”Никола Обретенов”.  Ще бъде въведена  ВОБД, като улицата е затворена за движение на МПС. При възможност ще се пропускат автомобили на живущите в участъка. – Очакваното начало на СМР по участъка е  от 09.05.2023 при технологична възможност.
  6. По ул.”Родина” от ул.”Александър Стамболийски” до ул.”Клокотница”. Ще бъде въведена  ВОБД, като улицата е затворена за движение на МПС. При възможност ще се пропускат автомобили на живущите в участъка. – Очакваното начало на СМР по участъка е  от 09.05.2023 при технологична възможност.

 

Моля, имайте предвид, че посочените дати са индикативни и са възможни промени в зависимост от напредъка на СМР и технологичната възможност, за които ще бъдете своевременно уведомени.

На празниците (6, 7  и 8.05.2023г.) не се предвиждат СМР, като работните участъци ще бъдат надеждно обезопасени.

Ще положим необходимите усилия, за да ограничим до минимум неудобствата за гражданите и гостите на град Банкя.

 

Другите новини…

Съобщение

Съобщение

Информираме Ви, че в изпълнение на стратегически документи и нормативни актове на местно ниво, с Решения на Столичен...

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.