Туристи от Банкя на среща с кмета Рангел Марков

Кметът на Банкя Рангел Марков връчи приза „Вдъхновител на  годината” на секретаря на ТД „Люлин” Славчо Зафиров. Той заедно с още двама представители на дружеството бе  в кабинета на кмета, където не само бе уважен за приноса му към развитие на туристическото движение в Банкя и привличането на младите хора с участието им в проекти заедно с туристите.

Състоя се и разговор за възможността сбирките на дружеството да се провеждат в Туристическия информационен център, който се намира на възлово място в града и това ще даде възможност  и създаде удобство за посещаващите сбирките на дружеството.

На срещата, на която присъства и Валерия Доневска младши експерт „Младежки дейности и туризъм”, Рангел Марков увери своите  гости, че изцяло подкрепя дейността им и разбира важността ѝ за правилното развитие на младите хора. Също така подчерта, че те могат да разчитат изцяло на неговото съдействие, включително и да ползват Туристическия информационен център, създаването на който е продиктувано именно с оглед на удовлетворяване нуждите на подобни инициативи в обществения живот на Банкя.

След провелите се походи, организирани от Валерия Доневска и туристите и успешни участия в проекти, очаквайте още информация за съвместните ни инициативи, в които бихте могли да се включвате и вие.

Другите новини…

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.