ВАЛЕРИА ВОЙКОВА – ВАЛ, ДАРА ЕКИМОВА И ТОРИНО И ПАШАТА НЕ СКРИХА СВОЯТА ЛЮБОВ КЪМ БАНКЯ

Вчера вечерта Банкя бе подвластна на бурни емоции, породени от участието на много знакови и любими на младата ни публика звезди. Валериа Войкова – ВАЛ, която е вече дълбоко сродена с нашия град, на чиито сцени тя израсна с фестивала „Вярвай, искай, можеш”, подготви емоционалната почва за следващите, грабващи душите изпълнители.

След нея сцената и сърцата на младите и по-възрастните бяха превзети от ДАРА ЕКИМОВА с нейния балет. Ненадейно изпълнителката бе атакувана на сцената от десетки невръстни дечица, които спонтанно решиха, че тя и балетът ѝ се нуждаят от прегръдките им.

А ТОРИНО И ПАШАТА просто взривиха публиката с обиграното си сценично поведение и с песните, които  се запяваха и от верните им почитатели, значително увеличили своя брой в Банкя след тази вечер. Популярните сред младежката публика изпълнители не криеха своята симпатия към Банкя и лично към кмета Рангел Марков.

Той от своя страна връчи поздравителни адреси на  участниците в програмата, а на дамите поднесе и кошници с цветя.

Вълнуваща бе снощната вечер, но предстоят още две подобни – тази вечер с изпълненията на фолклорни формации от Банкя и любимката на публиката – Поли Паскова, а утре вечер на обичаните братя Аргирови и Тони Димитрова.

И още някой е влюбен в Банкя. „Етюди–те-на София” гостуват на Горешляци в Банкя. Основателят им, фотографът Иван Шишиев, в края на празниците ще ни предложи албуми с най-впечатляващите, професионално поднесени моменти от програмата на район „Банкя” за Празника на минералната вода, здравето и дълголетието Горешляци 2023.

Очакваме ги!

Другите новини…

Лятно кино в Банкя

Лятно кино в Банкя

„ЛЯТНО КИНО В БАНКЯ“ 2024 Парк „Ротонда“, всяка събота, 21:00 Организатори: „7 Оушънс.БГ“ ООД в партньорство със...

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.