Лятно кино в Банкя 2023 | Киновечер с филма „Борсови играчи“

Столична община – район „Банкя“ ви кани на кино под звездите. За пета година жителите и гостите на града ще имат възможността да се насладят на прожекции с вход свободен.

Този петък, 4 август, в 21:15 ч. в парк „Ротонда“ ще бъде излъчен българският игрален филм „Борсови играчи“ от 2022 г. Режисьор е Георги Костов, а във филма участват Александър Алексиев, Мариан Вълев, Радина Кърджилова, Дарин Ангелов, Димитър Баненкин, Евгени Будинов и др.

Прожекцията на филма „Борсови играчи“ се осъществява със съдействието на актьора Евгени Будинов.

Скоро очаквайте информация за следващите прожекции!

„Лятно кино в Банкя“ се реализира с любезната подкрепа на „Кока-Кола ХБК България“ и е част от Летния културен календар на район „Банкя“ за 2023 г.!

За филма:

Александър Алексиев се превъплъщава в ролята на Виктор Ангелов – млад университетски преподавател по финанси в престижен български университет. Приятелката му Никол (Боряна Братоева), обаче не е удовлетворена от връзката им и се впуска в авантюра с успелия борсов играч Деян (Дарин Ангелов). Съкрушен от случилото се, Виктор започва работа в брокерската компания на бившия партньор на загиналия му баща – Камен (Мариан Вълев), с цел да си върне Никол. След множество възходи и падения, алчността надделява и Виктор напуска Камен, започвайки работа при бащата на Деян – Рангел Вълканов (Димитър Баненкин). Там среща Ралица (Радина Кърджилова), която обаче е агент под прикритие на ДАНС, разследващ канал за пране на пари в структурите на Вълканов.

Ще успее ли Виктор да се измъкне чист накрая? Ще успее ли да се пребори отново за сърцето на Никол? Ще узнае ли каква е истината зад смъртта на баща му?

 

Другите новини…

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.