Инспекция на кмета на Банкя Рангел Марков на ул. „Царибродска“ и Спортния комплекс

Публикувано на фейсбук страницата на кмета на Банкя Рангел Марков:

„Във връзка с наближаващото начало на учебната година инспектирах работата на строителите на водния цикъл на улица „Царибродска”, прилежаща на 78. СУ „Христо Смирненски”. От 15 септември тази улица ще бъде много натоварена и за мен е особено важно работата тук да е приключила навреме.

„Царибродска” ще бъде първата окончателно изградена по проекта на водния цикъл улица с положен водопровод и канал и с асфалтово покритие  от 10 см по цялата ѝ ширина –  от бордюр до бордюр.

Получих уверението на строителите, че за началото на учебната година това ще се случи. Убедих се на място, че се работи темпово.

Също така със заместник-кмета инж. Николай Димитров, с гл. инж. Асен Георгиев и с директора на 78. СУ  г-жа Герасимова направихме проверка на качеството на работата и извършеното по ремонта на оградата на многофункционалния спортен комплекс към училището. На част от нея там се постави нова предпазна мрежа, прави се укрепване на металната конструкция, преглед на заварките.

Предстои и смяна на седалките и така този комплекс ще бъде и естетически по-издържан, и по-обезопасен. С тази цел бе въведен и режим за допуск до него, което се надявам да допринесе за неговото по-дълго и безпроблемно експлоатиране.”

 

Другите новини…

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.