Район „Банкя” ще посреща гражданите във вече санирана сграда

Сградата на районната администрация е поредната в Банкя с обществено предназначение, която ще впечатлява със стил и изисканост. Това се случи благодарение на направеното дарение от страна на ПроКредит Банк.

„След санирането на детската градина, яслата и училището, сега дойде ред и на сградата на районната администрация.” Това подчерта днес кметът на Банкя на кратката церемония, на която той поздрави хората, работещи там. Рангел Марков не скри задоволството си, че сградата вече е по-уютна, модерна, екологична и икономична, след приложените мерки за енергийна ефективност.

Градоначалникът благодари на изпълнителния директор на ПроКредит Банк – Рени Пейчева за проявения жест за това дарение, което за него лично е акт на доверие и оценка за дейността  – неговата и на екипа му.

Кметът на Банкя изрази удовлетворението си, че са изградили в Банкя престижното училище „Дени Дидро”, получило приз „Сграда на годината” през 2021 година. Той изтъкна, че  ще имат и неговото пълно съдействие, след едни успешни избори, за следващата инвестиция, която желаят да направят в Банкя – детска градина.

От своя страна Рени Пейчева сподели, че партньорството с Банкя по проекта ще има цялостен положителен ефект, както за околната среда, така и за работната атмосфера.

Разбира се, ритуалът с менчето с вода и посрещането на гостите с пита и мед допълниха атмосферата на този ден, уважен и от директора на училище „Дени Дидро” в Банкя Ани Чифлигарска и Адриана Сарафска експерт „Маркетинг” към ПроКредит Банк.

Нека е честита обновената сграда на всички нас – работещи и посещаващи администрацията, защото това е сградата на общината и обновяването ѝ е една стъпка напред  към общия интерес на всички.

               

Другите новини…

Лятно кино в Банкя

Лятно кино в Банкя

„ЛЯТНО КИНО В БАНКЯ“ 2024 Парк „Ротонда“, всяка събота, 21:00 Организатори: „7 Оушънс.БГ“ ООД в партньорство със...

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.