Съобщение от строителя на водния цикъл на Банкя

„Подробно описание на предстоящите СМР по проект: „Инженеринг – проектиране и строителство на обект: Доизграждане и реконструкция на канализационна мрежа на гр. Банкя, кварталите „Градоман“, „Михайлово“, „Вердикал“ и с. Иваняне, р-н „Банкя“

В периода 01.10.2023г. – 15.10.2023г. СМР ще се извършват в следните участъци:

 1. По ул. “Ю. Гагарин“ от ул. “Царибродска“ до ул. “Гергина“. Въведена е ВОБД, като улицата е затворена за движение на МПС. При възможност ще се пропускат автомобили на живущите в участъка. В участъка се изграждат канализационни профил 66, както и СКО и УО в рамките на канализационния профил.
 2. По ул. “Иван Вазов“ от ул. „Шипка“ до ул. „Майор Коста Паница“. В участъка се изгражда канализационен профил 174.1-б и 174-д, СКО към имотите, както и УО в рамките на канализационните профили.  Въведена е ВОБД. Участъкът  е затворен за движение на МПС, като са осигурени обходни маршрути.
 3. По ул. “Средна гора“ от ул. “Сливница до ул. “Рила“ – Въведена е ВОБД като улицата е затворена за движение на МПС. В участъка се изграждат канализационен профил 186-б и 186-д, СКО към имотите, както и УО в рамките на канализационните профили.  Въведена е ВОБД. Участъкът  е затворен за движение на МПС.
 4. По ул. “Иванянско шосе“ в участъка от ул. “Мадарски конник“ до  ул. “Жълтуга“. Работи се по канализационни профили 272-д и 272-б. Въведена е ВОБД . Участъкът е затворен за движение на МПС, като са осигурени обходни маршрути. При възможност ще се пропускат автомобили на живущите в участъка.
 5. По ул. “Тодор Каблешков“ – ще се изгражда канализационен профил 305-б и 305-д. Участъкът  ще е затворен за движение на МПС, като са осигурени обходни маршрути.
 6. По ул. „Еделвайс“  от ул. „Ангел Каралийчев“ до ул. “Николай Некрасов“. В участъка се изгражда канализационен профил 264, СКО към имотите, както и УО в рамките на канализационен профил 264.  Участъкът  е затворен за движение на МПС, като са осигурени обходни маршрути.
 7. По ул. „Хъшове“  от ул. „София“ до ул. “Морава“. В участъка ще се изгражда канализационен профил 227-д и 227-б, СКО към имотите, както и УО в рамките на канализационните профили.  Участъкът  ще е затворен за движение на МПС, като са осигурени обходни маршрути.
 8. По ул. „Слънчева скала“ от ул. Ал. Стамболийски“. В участъка ще се възстановяват настилки след изграждане на канализационен профил 1. Участъкът  е затворен за движение на МПС, като е осигурен обходен маршрут през ул. „Родина“. При възможност ще се пропускат МПС на живущите в участъка. След приключване на възстановителните дейности по ул. „Слънчева скала“ ще стартират възстановителните дейности по ул. „Родина“. Улицата ще е затворена за движение, а обходния маршрут ще е през ул. „Слънчева скала“
 9. По ул. „Георги Бенковски“ от ул. Ал. Стамболийски“ до ул. „Захари Стоянов“. В участъка се изгражда канализационен профил 5-д и 5-б, СКО към имотите, както и УО в рамките на канализационните профили.  Участъкът  е затворен за движение на МПС. При възможност ще се пропускат МПС на живущите в участъка.
 10. По ул. „Христо Ботев“ в юго-западна посока от ул. „Княз Борис I” – изгражда се канализационен профил 37, СКО към имотите в рамките на канализационния профил.  Участъкът  е затворен за движение на МПС.
 11. По ул. „Иглика“ от ул. „Гоце Делчев“ до ул. „Любен Каравелов“. В участъка се изгражда канализационен профил 16 (М), СКО към имотите, както и УО в рамките на канализационния профил.  Участъкът  е затворен за движение на МПС, като са осигурени обходни маршрути.
 12. По ул. „Йордан Йовков“ от ул. „Гоце Делчев“ до ул. „Н. Вапцаров“. В участъка ще се изгражда канализационен профил 15 (М), СКО към имотите, както и УО в рамките на канализационния профил.  Участъкът  ще е затворен за движение на МПС, като са осигурени обходни маршрути.
 13. По ул. “Бели брег“  от ул. „Летоструй“ до ул. „Хр. Ясенов“. В участъка се изгражда канализационен профил 162-б и СКО към имотите.  Участъкът  е затворен за движение на МПС, като са осигурени обходни маршрути.
 14. По ул. „Христо Траянов“ от ул. „Слънчев Бряг“ до ул. „Боримечката“. В участъка ще се изграждат канализационен профил 133-д и 133-б, като ще се въведе ВОБД.  Участъкът  ще е затворен за движение на МПС.
 15. По ул. „Язовирски път“,  от  ул. „Варна“  – в участъка  се изгражда канализационен клон 9 (В). Въведена е ВОБД, като улицата е затворена за движение на МПС. При възможност ще се пропускат автомобили на живущите в участъка.
 16. По ул. “Хумата“ от ул. „Варна“– изгражда се канализационен клон 6(В), СКО към имотите, както и УО в рамките на канализационния клон.  Участъкът  е затворен за движение на МПС, като са осигурени обходни маршрути.
 17. По ул. “Райко Даскалов“ в участъка от ул. „Варна“ до ул. „Пожаревски път“. В участъка ще се изграждат канализационен клон 27(В)-б и 27(В)-д, СКО към имотите, както и УО в рамките на канализационните клонове. Участъкът е затворен за движение на МПС.
 18. По ул. “Камчия“  от ул. „Пожаревски път“– изгражда се канализационен клон 19(В)-б, СКО към имотите, както и УО в рамките на канализационния клон.  Участъкът  е затворен за движение на МПС, като са осигурени обходни маршрути.
 19. По ул. “Огражден“  от ул. „Приморско“ до ул. „Хан Кардам“ – ще се изгражда  канализационен клон 96(Г), СКО към имотите, както и УО в рамките на канализационния клон.  Участъкът  ще е затворен за движение на МПС, като са осигурени обходни маршрути.

Моля имайте предвид, че посочените дати са индикативни и са възможни промени в зависимост от напредъка на СМР и технологичната възможност, за които ще бъдете своевременно уведомени.

Ще положим необходимите усилия, за да ограничим до минимум неудобствата за гражданите и гостите на град Банкя.”

 

 

Другите новини…

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.