Партньор на район „Банкя“ в Лятно кино и „Гора на славата“ –  ГОЛДЕН ФЕМИ ФЕСТИВАЛ с престижна награда

Балканска медийна асоциация отличи ГОЛДЕН ФЕМИ ФИЛМ ФЕСТИВАЛ  с  наградата на Winter Bright Awards 2023.

Тя бе връчена за особени постижения за развитието на туризма в България.

Честита награда на ГОЛДЕН ФЕМИ ФЕСТИВАЛ – нашият партньор, благодарение на който реализираме „Лятно кино под звездите на Банкя“ 2023!

С негови представители засадихме и „Гора на славата“ в нашия  град.

Стремежът ни  да продължим провеждането на  „иновативно културно събитие” – ГОЛДЕН ФЕМИ ФИЛМ ФЕСТИВАЛ, с нестандартен новаторски подход за социализиране на централното градско пространство в партньорство с ГОЛДЕН ФЕМИ ФИЛМ ФЕСТИВАЛ.

Той прави нова интерпретация на теми, свързани с премахване на насилието над жените и децата. В своята дейност екипът на Фестивала ангажират усилията и вниманието и на представители и на Дипломатическия корпус.

Чрез съвместната ни дейност по засаждане на „Гората на  славата“, ние популяризирахме Банкя и София и като туристическа дестинация, но и като генератор в създаването на  решения за екологичен подход през погледа на младежите и юношите. Това вероятно е натежало на везните престижната награда да бъде връчена на нашите партньори на 16 ноември в зала „София“ на хотел „Маринела“.

ГОЛДЕН ФЕМИ ФИЛМ ФЕСТИВАЛ  ще се проведе на 1 юни 2024 г. за трета поредна година. Програмата отново ще включва високо художествени филми, съпътстващи събития и образователни и професионални форуми. Така  Фестивалът ще популяризира район „Банкя“ и  град София  интерактивно по целия свят.

Другите новини…

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.