Среща по водния цикъл в района на улица „Некрасов“

Днес, 29 ноември, се състоя среща във връзка с хода на водния цикъл в района на улиците „Невен“, „Некрасов“ и „Ангел Каралийчев“. На срещата с г-н Александър Янакиев, инициирана от район „Банкя“, присъства ръководителят на Проекта по водния цикъл инж. Евтим Евтимов, груповият технически ръководител на обекта Тома Борисов и от страна на района главният инженер Асен Георгиев.

Г-н Янакиев сподели наблюденията си и притесненията си във връзка със състоянието на улиците при този процес. От своя страна инж. Евтим Евтимов го информира кое налага работа на две места по улица „Некрасов“. Увери своя събеседник, че улица „Ангел Каралийчев“ ще бъде асфалтирана.

Инж. Асен Георгиев и г-н Александър Янакиев обмениха мнения и по други въпроси, касаещи квартала, като например снегопочистването в условия на воден цикъл.

Проектът, който се реализира от Столична община, ангажира на максимум усилията и на  служителите от районната администрация, свързани с инфраструктурата на града. Стремежът им е, доколкото е възможно, процесите и в тази трудна зимна обстановка да текат максимално щадящо за гражданите,  при реализиране на такъв мащабен инфраструктурен проект, който в близките сто години едва ли ще има аналог в Банкя.

Другите новини…

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.