КАМПАНИЯ НА РОТАРИ КЛУБ „ОТ ДЕТЕ ЗА ДЕТЕ – СТАНИ ТАЕН ДЯДО КОЛЕДА“

☃️В навечерието на Рождество Христово децата нямат търпение да отворят подаръците, които ги чакат под елхата. За съжаление за много деца на този ден под елхата ще остане празно, няма да изпитат щастието и няма да имат усмивка на лицето. В България има много семейства, които са в неравностойно положение.
И точно тук, точно сега е моментът, в който ние можем да помогнем.
Стани таен Дядо Коледа като дариш нов подарък и/или пакетирано лакомство за някое уязвимо дете!
Инициативата е на Ротари клуб с подкрепата на район „Банкя“.
⭐На 16.12.2023 (събота) между 12:00 и 16:00 ч. в първата дървена къщичка срещу сцената в Коледното градче в Банкя, можете да донесете своята Коледна магия, която членовете на Ротари клуб след това ще предадат на деца, които живеят в социално слаби семейства.
С помощта на Дирекция „Социално подпомагане“ – Люлин и район „Банкя“ ротарианци ще се погрижат даренията да достигнат до нуждаещите се.
И понеже магията на Коледа са не само подаръците, а топлина, любов и отношение… Заповядайте с вашето дете. Нека то да стане тайният Дядо Коледа за друго дете.
✉Всяко дете ще може да напише писмо, което да стопли сърцето на друго дете.
Как да дарите магия?
❤ Донесете нов подарък и/или пакетирано лакомство за деца на възраст между 5 и 12 години. Ние ще помогнем на вашето дете да напише своето послание като таен Дядо Коледа.
Нека покажем своята съпричастност и подкрепа към тези деца, които са принудени да се задоволят с по-малко дори по време на най-светлите празници.
Тези деца се нуждаят от таен Дядо Коледа и това можеш да бъдеш Ти! Един малък жест, а толкова много топлина, любов и усмивки!
Кампанията е подкрепена от:
✅Столична община – район „Банкя“
✅Ротари клуб София
✅Ротари клуб Банкя

Другите новини…

Лятно кино в Банкя

Лятно кино в Банкя

„ЛЯТНО КИНО В БАНКЯ“ 2024 Парк „Ротонда“, всяка събота, 21:00 Организатори: „7 Оушънс.БГ“ ООД в партньорство със...

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.