Рангел Марков връчи приз на наградите за млад спортист

От фейсбук профила на кмета Рангел Марков:

Днес на официална церемония бяха връчени наградите за млад спортист на България за 2023 г.

Благодаря на организаторите от сайта за детско-юношески спорт viasport.bg за поканата да бъда част от церемонията по награждаването на младите ни таланти.

Като заместник-председател на Българската федерация по тенис имах удоволствието да връча наградата за отбор номер 1 на България, а именно Националният отбор на България по тенис за девойки до 18-годишна възраст, които през миналата година извоюваха европейската титла.

Отборът в състав Росица Денчева, Ива Иванова и Акександра Габровска с капитан Велиан Бакалов спечели престижната награда след гласуване от 84 спортни журналисти от регионални и национални медии.

В топ 10 на индивидуалното класиране място намери младата ни тенис-надежда от Пловдив Илиян Радулов с треньор Христо Боянов.

На всички наши млади спортни таланти през новата година пожелвам да бъдат здрави и непоколебими в постигането на своите мечти. А те могат да станат реалност само когато всички участници в процеса – състезатели, родители, треньори, клубове, федерации и държава – гледат в една посока.

Успешна спортна 2024 година!

Другите новини…

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.