Природата в творбите на Десислава Янакиева в галерия „Тандра“

Пейзажи, флорални мотиви, отношение към цвета и играта на светлини и сенки, любов към природата – на всичко това бихте могли да се насладите, ако посетите изложбата живопис на Десислава Янакиева в град Банкя на 19 януари, петък, 18:00 часа, галерия „Тандра“, ул. „Петко Д. Петков“ №5.

Родена в Пловдив, младата художничка завършва НХГ „Цанко Лавренов“ в родния си град през 2011г. със специалност „Живопис“. Продължава висшето си образование в Националната Художествена Академия в София с бакалавърска /2017г./ и магистърска /2019г./ степени.

Участва в общи изложби в галерията на СБХ, също така и в обща изложба „Ателие по Живопис“ в галерия „Дега“. Има участия в пленер и изложба „В духа на Майстора“ в галерия „Владимир Димитров“ в Кюстендил.

Представя свои творби и в изложби в София, Димитровград, Габрово, взима участие с две свои картини в Арт-изложение „Паралакс“ в Лондон, зала „Кенсингтън“.

Заповядайте на откриването на изложбата на Десислава Янакиева в галерия „Тандра“, за да почувствате природата през очите и душата на художничката.

Другите новини…

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.