Среща по водния цикъл в Градоман

 

Както бяхме обещали на жители на квартал Градоман миналия вторник, днес, след оперативката по водния цикъл на Банкя, всички представители, участвали в нея посетиха квартала, за да отговорят на въпроси, свързани с хода на ремонтните дейности там.

Ръководителят на Проекта от Столична община инж. Петър Костов, инженерите Евтим Евтимов и Евгени Сяров от „Райкомерс“ и „Проинфра“, представители на проектантската и надзорната фирма, придружени и от представители на районната администрация, направиха обход на улиците, включени във водния цикъл в Градоман.

Те се срещнаха с Александър Николов от Градоман, който бе систематизирал въпроси, вълнуващи гражданите.

 

В процеса на разговор се стигна до следните поети ангажименти:

В първите подходящи за асфалтиране дни ще бъдат подготвени за асфалтиране и асфалтирани улиците, където е положен вече канал.

Улица „Детелина“ в долната ѝ част, която е в лошо състояние, не може да бъде асфалтирана, понеже там няма положен канал и друга подземна инфраструктура. Тази част ще бъде насипана с чакъл при подходящи метеорологични условия.

За стълба на платното на улица „Приморско“, който създава затруднения, особено зимно време,  районната администрация ще изпрати писмо до „ЕРМ Запад“ ЕАД да предприеме съответните мерки.

Тези и други теми бяха засегнати в разговора с Александър Николов, който представи интересите на градоманци. Те ще продължат да бъдат защитавани и в бъдеще от район „Банкя“ както пред ръководителя на Проекта от Столична община, така и пред ръководителите на строителните дейности на територията на  квартала.

 

Другите новини…

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.