„СБР БАНКЯ“ АД – БАЗА „ЯСЕН“

                    

 „СБР Банкя“ АД – База „Ясен“ предлага възможности за профилактика и рехабилитация през цялата година, като режимът за възстановяване  е изграден на принципа на активния отдих и широко използване на естествените природни фактори.

С помощта на съвременни методики за профилактика и рехабилитация в „СБР Банкя“ – база Ясен, при наличието на отлична материална база и  апаратно оборудване, както и наличието на висококвалифициран медицински персонал, е възможно максимално ефективно възстановяване здравето и трудоспособността на всички пациенти.

Болницата приема по клинични пътеки, Програма на НОИ, на свободен прием, по Програма към Дирекция за  социално подпомагане за профилактика  и рехабилитация на сърдечно-съдови заболявания, централна и периферна нервна система и опорно-двигателен апарат.

Специално внимание е отделено на децата с ДЦП – индивидуален подход към всяко дете, квалифициран екип рехабилитатори, специализирано апаратно оборудване, специализирана стая за рехабилитация, минерален басейн с платформа за рехабилитация, бягаща пътека в басейна, солна стая. Има изградена външна  специализирана площадка за деца с увреждания.

„СБР Банкя“- База „Ясен“ разполага с 280 легла и собствен хранителен блок. Храната се приготвя на място. Предлагат се диети, съобразени със заболяванията.

За по-доброто обслужване на пациентите има барче, където се предлагат топли тестени закуски, приготвени на място, безалкохолни напитки, захарни изделия, кафе, чай и др.

За доброто настроение на пациентите База „Ясен“   предлага всеки четвъртък забавна програма – поетична вечер, съчетана с много музика и танци.

 

 

Другите новини…

Лятно кино в Банкя

Лятно кино в Банкя

„ЛЯТНО КИНО В БАНКЯ“ 2024 Парк „Ротонда“, всяка събота, 21:00 Организатори: „7 Оушънс.БГ“ ООД в партньорство със...

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.