За филма „Харизани“ на нашия съгражданин  Никола Николов в „Стълба към небето“

Нашият съгражданин – операторът Никола Николов е автор на филма „Харизани“ – един филм за хората, които даряват безвъзмездно труда си за църкви и манастири, за Зографската Света обител на Атон. По този повод той бе гост в предаването “Стълба към небето” на телевизия „Епархийски глас“, което ви предлагаме да проследите.

Неговото участие, в което представя филма „Харизани“ и харизанството като начин на преодоляване на депресията, е от 44:00 мин. до  края на предаването, което е час и осем минути.

В първата част до 44:00 мин. е засегната темата какво представлява унинието или на съвременен език – депресията. Поучения по темата от живота и подвига на св. Порфирий Кавсокаливит – наш съвременник и  разговор с монахиня Серафима (Пиринска), игуменка на Драгалевския манастир „Успение Богородично“.

Премиерата на „Харизани“ бе през месец декември в кино „Одеон“. На 5 февруари ще бъде представен пред пловдивската публика, а в Банкя ще имаме удоволствието да го гледаме през лятото в „Кино под звездите на Банкя“.

 

 

Другите новини…

Лятно кино в Банкя

Лятно кино в Банкя

„ЛЯТНО КИНО В БАНКЯ“ 2024 Парк „Ротонда“, всяка събота, 21:00 Организатори: „7 Оушънс.БГ“ ООД в партньорство със...

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.