Зорница Тодорова от Банкя с изложба в сърцето на София

Вчера при забележителен интерес от страна на ценителите на живописта от София и Банкя премина откриването на изложбата на нашата съгражданка Зорница Тодорова. Онадсловена „Пътуване във времето“, концептуалните творби на Зорница от нейната трета самостоятелна изложба изпълниха голямата и красива зала на „Оборище“ 5.

При откриването Богданка Тодорова говори за спецификата на творчеството на Зорница Тодорова, която бе поздравена от много близки, приятели и колеги, дошли да съпреживеят с талантливата банчанка успехът ѝ да има възможността да представи своето творчество от 2015 насам в тази особено престижна изложбена зала в сърцето на София.

                         

Богданка Тодорова запозна присъстващите със съдържанието на поздравителния адрес, изпратен от кмета на Банкя Рангел Марков до художничката, който се казва:

„Вие от години пътувате във времето на Банкя, а сега е време да разширите своето времепространство  и пред столична публика.

На добър час на изложбата и нека всяко Ваше пътуване във времето Ви носи много красота  и творчески проникновения, които да обогатяват нас – Вашите почитатели от Банкя, София и България!“

Другите новини…

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.