Съобщение от строителя на водния цикъл на Банкя

„Подробно описание на предстоящите СМР по проект: „Инженеринг – проектиране и строителство на обект: Доизграждане и реконструкция на канализационна мрежа на гр. Банкя, кварталите „Градоман“, „Михайлово“, „Вердикал“ и с. Иваняне, р-н „Банкя“

В периода 04.03.2024г. – 17.03.2024г. СМР ще се извършват в следните участъци:

 1. По ул. „Републиканска“ от ул. „Цар Симеон“  до ул. „Булаир“. В участъка ще се изграждат канализационен клон 173, УО и СКО към имотите.  Участъкът  е затворен за движение на МПС, като са осигурени обходни маршрути.
 2. По ул. „Роза“ от ул. „Оборище“ до ул. „Синчец“. Въведена е ВОБД, като улицата е затворена за движение на МПС.  Изграждат се канализационни профили 259-д и 259-б, както и СКО в рамките на канализационните профили. Участъкът  е затворен за движение на МПС, като са осигурени обходни маршрути.
 3. По ул. “Зора“ и по ул. „Рила“ от ул. “Средна гора“ до ул. „Цар Симеон“ – Въведена е ВОБД като улицата е затворена за движение на МПС. В участъка се изграждат канализационни профили 186-б и 186-д, СКО към имотите, както и УО в рамките на канализационните профили.
 4. По ул. „Кукувица“ от ул. „Средна гора“  до ул. „Кос“. В участъка ще се изграждат канализационни профили 191-д и 190-б и СКО към имотите.  Участъкът  е затворен за движение на МПС, като са осигурени обходни маршрути.
 5. По ул. „Тинтява“ между ул. „Цар Симеон“ и ул. „Търнов рид“. В участъка се изгражда канализационен профил 169, УО и СКО към имотите в рамките на канализационния профил.  Участъкът е затворен за движение на МПС.
 6. По ул. „Свобода“ между ул. „Цар Симеон“ и ул. „Незабравка“. В участъка се изграждат канализационни профили 170 и 222, УО и СКО към имотите в рамките на канализационните профили.  Участъкът е затворен за движение на МПС.
 7. По ул. „Кипарис“ от ул. “Слънчев бряг“ до ул. „Eлин Пелин“ – изгражда се канализационен профили 140. Участъкът  е затворен за движение на МПС, като са осигурени обходни маршрути.
 8. По ул. „Патриот“ от ул. „Слънчев бряг“ до ул. „Бриз“. В участъка ще се изграждат канализационни профили 145 -д и 145-б, СКО към имотите, както и УО в рамките на канализационните профили.  Участъкът  е затворен за движение на МПС, като са осигурени обходни маршрути.
 9. По ул. „Мир“ от ул. “Патриот“ – изгражда се канализационен профили 152-б. Участъкът  е затворен за движение на МПС.
 10. По ул. „Николай Некрасов“  от ул. „Еделвайс“ до ул. “Мусала“. В участъка се изграждат канализационни профили 276 -д и 276-б, СКО към имотите, както и УО в рамките на канализационните профили.  Участъкът  е затворен за движение на МПС, като са осигурени обходни маршрути.
 11. По ул. „Ангел Каралийчев“  от ул. „Николай Некрасов“ до ул. “Мусала“. В участъка се изгражда канализационен профил 283-б и СКО към имотите. Участъкът  е затворен за движение на МПС.
 12. По ул. „Спътник“  от ул. „София“ до ул. “Момина сълза“. В участъка се изгражда канализационни профили 225-б и 226-б и СКО към имотите. Участъкът  е затворен за движение на МПС.
 13. По ул. „Гургулят“ от ул. „Янтра“  до ул. „Ю. Гагарин“. В участъка ще се изгражда канализационен клон 150(В) и СКО към имотите.  Участъкът  е затворен за движение на МПС, като са осигурени обходни маршрути.
 14. По ул. “Пожаревски път“  от ул.  „Райко Даскалов“ към ул. „Камчия“– изгражда се канализационни клонове 21(В)-б и 21(В)-д, СКО към имотите, както и УО в рамките на канализационния клон.  Участъкът  е затворен за движение на МПС.
 15. По ул. “Огражден“  от ул.  „Приморско“  до ул. „Хан Кардам“– изгражда се канализационен клон 96(Г), СКО към имотите, както и УО в рамките на канализационния клон.  Участъкът  е затворен за движение на МПС.
 16. По ул. “Перуника“  от ул.  „Горски път“  до ул. „Райна Княгиня“– ще се изгражда  канализационен профил 301, СКО към имотите, както и УО в рамките на канализационния профил.  Участъкът  ще е затворен за движение на МПС.
 17. По ул. “Христо Ясенов“  от ул. „Никола Вапцаров“ – изгражда  се канализационен профил 35(М), СКО към имотите, както и УО в рамките на канализационния профил.  Участъкът  е затворен за движение на МПС.
 18. По ул. „Царевец“ от ул. „Майор Коста Паница“ – изгражда се канализационен профил 53, СКО към имотите и УО в рамките на канализационния профил. Участъкът  е затворен за движение на МПС.
 19. По ул. „Варна“ от ул. „Гургулят“ към военните блокове – ще се изгражда канализационен профил 154(В) и СКО към имотите в рамките на канализационния профил. Ще бъде въведена ВОБД и участъкът от улицата ще е затворен за движение на МПС.
 20. По ул. „Варна“ от ул. „Ручей“ до ул. „Тепето“ – ще се изгражда канализационен профил 77(В) и СКО към имотите в рамките на канализационния профил. Ще бъде въведена ВОБД и участъкът от улицата ще е затворен за движение на МПС.

 

Моля имайте предвид, че посочените дати са индикативни и са възможни промени в зависимост от напредъка на СМР и технологичната възможност, за които ще бъдете своевременно уведомени.

Ще положим необходимите усилия, за да ограничим до минимум неудобствата за гражданите и гостите на град Банкя.

 

Легенда:

ВОБД – временна организация за безопасност на движението

СКО – сградно канализационно отклонение

УО – улични оттоци

СМР – строително монтажни работи

МПС – моторни превозни средства“

 

 

 

Другите новини…

Лятно кино в Банкя

Лятно кино в Банкя

„ЛЯТНО КИНО В БАНКЯ“ 2024 Парк „Ротонда“, всяка събота, 21:00 Организатори: „7 Оушънс.БГ“ ООД в партньорство със...

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.