Вече два дни в Арт център Банкя е открита благотворителната изложба ИСТОРИЧЕСКО ВЕЛИЧИЕ.

„Организаторите посрещат групи от училището и детската градина в Банкя. Събитието е отворено и за редовни посетители в следобедните часове и събота и неделя. Изложбата е изключително подходяща за деца и техните родители, като е замислена като голямо интерактивно събитие. Посетителите се посрещат с беседа според часовете в програмата, която разглежда в хронологичен ред от създаването на българската държава картини, които изобразяват сцени на велики български владетели и събития.
В изложбата са включени и репродукции на едни от най-ценните златни съкровища по нашите земи, както и автентични реплики на бойни оръжия и предмети.
           
След беседата на аудиторията се предвижда и пресъздаване на бойна сцена, сечене на монети, а за децата и две забавни задачи – изработване на малка реплика на маска и редене на пъзели от картините, които вече са видeли.
Подарете си през уикенда(на всеки четен час от 10:00 до 18:00, в неделя до 16:00 часа) незабравимо преживяване за вас и децата ви – рядка инициатива от богата програма, която е създадена и с благотворителна цел. Всички средства, събрани по време на изложбата ще бъдат дарени на район Банкя.

NB! С един билет децата могат да посетят повече от веднъж събитието.
Цена на билет: 20лв“
Текст и снимки от ФБ страницата на Арт център Банкя

Другите новини…

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.