ВИСОКО ОТЛИЧИЕ  ЗА ПГ ПО ТУРИЗЪМ  „АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ“ – ГРАД БАНКЯ

На 19 март – Международен ден на социалната работа, по покана на Агенцията за социално подпомагане гр. София и лично на изпълнителния директор д-р Надя Танева, Професионална гимназия по туризъм „Алеко Константинов“  в Банкя взе участие  в събитието „Социален работник на годината 2023“. То се проведе в хотел „Рамада“ в София под мотото „Споделено бъдеще за трансформираща промяна“.

На събитието бяха връчени награди в четири категории.

В категорията „Опит и знание в Европейската година на уменията“, наградени от зам.-министър на труда и социалната политика  Николай Найденов, бяха ПГТ „Алеко Константинов“- град Банкя и шеф Иван Манчев.

Миналогодишната инициатива „Готвя за теб“ на АСП и Програма „Храни и основно материално подпомагане“ в Световния ден на прехраната – 16 октомври и в Европейската година на уменията, мобилизира опита на младите готвачи от гимназията да сготвят вкусни и бързоприготвящи се ястия с вложени продукти от индивидуалните хранителни пакети по Програмата.

За безвъзмездното партньорство и принос на Гимназията, както и за журирането на процеса, грамоти и плакети получиха инж. Димитринка Колева – директор на гимназията и шеф Иван Манчев – възпитаник на училището и председател на Обществения съвет.

Честито!

 

Другите новини…

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.