Кулинарна академия HRC дава пълна стипендия за образование на ученичка от Банкя

Стипендията е в размер на 12 000 евро и ще финансира обучението на Мария Божидарова Костадинова – ученичка от Професионална гимназия по туризъм „Алеко Константинов“ – гр. Банкя
‍ Кулинарна академия HRC избра да връчи пълна стипендия на стойност 12 000 евро и да подкрепи обучението на Мария Божидарова Костадинова, с което да сбъдне нейната мечта да стане професионален готвач.
По време на обучението си в Професионална гимназия по туризъм „Алеко Константинов“ – гр. Банкя, Мария показва изключителна ангажираност и отдаденост към своето образование и личностно израстване. Нейната отдаденост към кулинарното изкуство привлича вниманието на шеф Виктор Светославов, главен шеф инструктор в Кулинарна академия HRC. Впечатлен от нейните умения, работна етика и ентусиазъм по време на състезанието за Национална кулинарна купа 2023, организирана от Българска Асоциация на професионалните готвачи, шеф Светославов вижда в Мария талант, който заслужава подкрепа. Той я определя като самороден талант, който трябва на всяка цена да се развива.
✈️ Академията ще ѝ предостави възможност за участие в международни стажове и работен опит в престижни ресторанти в Европа и САЩ.
Честито Мария! Ти ни радваш изключително много! Успех!

Другите новини…

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.