Випуск 2023 – 2024 на ПГТ „Алеко Константинов“ днес пое своя път

Абитуриентите от випуск 2023-2024 днес се разделиха със своето училище и хората, които се грижеха за духовното и професионалното им израстване през последните няколко години. Тържественото им изпращане се състоя в двора на Гимназията, която предстои да бъде преобразена след дългоочаквания ремонт, който стартира.
❤️ Емоционална, както винаги, инж. Колева – директор на учебното заведение, благослови своите питомци да са преди всичко добри хора, редом с високия професионализъм, който да проявяват.
Тя изказа благодарност към кмета на Банкя Рангел Марков, който е съдействал за безпроблемната подготовка за ремонта и пребазиране на Гимназията в 78. СУ „Христо Смирненски“, където временно ще протичат учебните занимания на възпитаниците на Гимназията по туризъм.
В поздравителния адрес от кмета на Банкя Рангел Марков в заключение се казва:
„…В едно нещо вярвам с особена сила, че където и да отидете в България или по света, в сърцата ви ще има запазено място за Банкя. И ще съм особено щастлив, ако някои от вас професионалният път ги свърже още по-силно с нашия град, защото и той е предпочитана туристическа дестинация, а вие израснахте като най-елитните кадри на туристическия бранш в България.
НА ДОБЪР ЧАС!“
От този ден в съзнанието на абитуриентите, техните родители, преподаватели, на Виолета Иванчева – началник-отдел „Образование“ към районната администрация – гост на събитието ще остане трепетът от тържественото предаване на училищното знаме, радостта от вдъхновяващите хора, в изпълнения на танцовия състав към училището под ръководството на Ани Бояджиева, ликуващото преминаване на абитуриентите по Алеята на славата, общите снимки за спомен, запечатващи едни от най-щастливите моменти на зрелостниците.
На добър час, скъпи млади хора!

Другите новини…

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.