Семейството на космонавта Георги Иванов с щедро дарение за храм „Свети Георги“ в Градоман

Космонавтът Георги Иванов и малкият му внук Георги, цялото им семейство направиха щедро дарение на храма в квартал Градоман, носещ името на светеца, който ги покровителства – „Свети Георги“.
⚒ От името на църковното настоятелство, отец Василий прие с благодарност дарението, което ще бъде използвано за ремонт на навеса в двора на храма.
За радост на близките си, Георги Иванов младши решил да се включи в дарението на дядо си със средствата, събрани от новогодишното сурвакане.
И като благослов към звездното семейство, което днес празнува рождения дена на сина на Лидия и Георги – Иван, прозвуча песнопението „Христос Воскресе“.
❤️ През годините това не е първото дарение на семейство Иванови. В случаи като този ние в Банкя казваме: „Кой дава, Господ да му придава!“ Нека се придаде на семейството на нашия съгражданин Георги Иванов и на него самия здраве, дълголетие и семейно благополучие!
И все така да се радва на звездите над Градоман, който за него е Центърът на Рая, но за тези негови усещания ще прочетете повече в следващия брой на вестник „Банкя днес“.

Другите новини…

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.