Новини
Приветствие за Великден от кмета на Банкя Рангел Марков | 2021

С празнично приветствие за Великден към всички жители и гости на град Банкя се обръща кметът на Столична община - район "Банкя" Рангел Марков. Видеообръщението може да видите ТУК.

Видеоматериалът е част от Културния календар на Столична община - район "Банкя" за 2021 г. и се реализира с подкрепата на Дирекция "Култура" на СО.

Видеозаснемане, видеомонтаж, обработка: Art Production Company

"Христос Воскресе, скъпи съграждани!

           Като кмет на Банкя Ви поздравявам с този най-велик от всички християнски празници! Атмосферата в нашия  град се създава не само от въздуха, водата и природата, а преди всичко от нашите междуличностни взаимоотношения. На този ден е хубаво да се смирим и да отдадем на близките си хора любов, търпение и внимание, да отвърнем на лошото с добро и така да изпълним човешкия си дълг. 
         Хубавото при нас в Банкя е, че като обитаваме един относително малък град, ние в голямата си част се познаваме, а и ни свързват и родствени връзки. Това позволява да си помагаме в трудни моменти и да споделяме радостните си мигове. Нека така бъде и сега по Великденските празници. 
          Скъпи съграждани, уважаеми гости! Бъдете преди всичко здрави, чувствайте се щастливи изпълнени с живот. Нека се насладим на тези празнични дни и да се изпълним с вдъхновение за градивна работа, всеки на своето място, за доброто на Банкя, която винаги ще има нужда от хора, които да ѝ посвещават време и сили, въображение и вдъхновение, за да се развива - благословена, пълна с благодат и благоденствие за всички, които се докосват до нейното очарование. 

Христос Воскресе!
Во истину воскресе!"

Рангел Марков
Кмет на СО - район "Банкя"Сайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.