Новини
Честит рожден ден, лельо Богданке!

Днес заместник-кметът на Банкя д-р Александра Александрова и Венислава Василева - младши експерт "Социални дейности" към районната администрация посетиха на рождения ѝ ден 95-годишната баба Богданка Ценева, за която се полагат грижи по проекта „Топъл обяд”. Двете зарадваха рожденичката с кошница ароматни плодове и поздравителен адрес от кмета на Банкя в който се казва:
          „СКЪПА ЛЕЛЬО БОГДАНКЕ,
           Обръщам се така фамилиарно към теб, защото с възрастта ти  - 95 години - и с добротата и сърдечността ти, ние, в районната администрация, те чувстваме близка и своя. Ние те знаем като благодушна и щедра жена, която дарява любовта и труда си на хората. Сигурно в махалата ти децата още се топлят с терличките, изплетени с любов от теб за тях.
          Бъди здрава, обичана от своето семейство и все така щедро раздавай добрата си душа на хората. Светът има нужда от  добротворци като теб. Така ти осмисляш своя живот, а се превръщаш и в пример за всички, отправили се към стоте си години. И както мъдро отбелязват някои банчани  - и в старините има младини.
          Бъди млада по дух и в тези достолепни 95 години!

         Честит празник!”

Бъди благословена, лельо Богданке!

Сайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.