Новини
Успех за Ванеса Филипова

             Секретарят на Съвета на децата към Председателя на ДАЗД Ванеса Филипова от Банкя бе номинирана за правозащитната награда на Българския Хелзинкски комитет „Човек на годината”. Това е инициатива, целяща да подкрепи организации, хора, каузи, направили предходната година по-добра и справедлива.
            Ванеса бе номинирана за нейната кампания, свързана с правата на децата  и тяхната реализация в България. Тя се бори за равен достъп до образование в НПО „Амалипе”.
            На 10 декември в своята реч, предизвикала бурни аплодисменти, Ванеса акцентира върху нуждата да се повиши детското участие на местно и национално ниво. Тя бе поздравена от журито за значителния си потенциал за обединяване и развитие на обществото, за гражданската доблест на тази  млада, вдъхновяваща личност.
           Поздравяваме Ванеса Филипова, дванадесетокласничка от 78. СУ „Христо Смирненски”, за нейната отдаденост на благородни каузи и ѝ пожелаваме постоянство в тяхното довеждане до успешен край.

Пореден  успех на Ванеса Филипова
Сайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.