Новини
Честит Рожден Ден на Калин Терзийски!

        През годините, на емблематични места в Банкя, задълбочен над своите творби, може да бъде видян поетът,  писателят, сценаристът и художникът Калин Терзийски. Всеки творец определя сам зоните си на комфорт, в които му е най-уютно да пише. Важно е, че цяла Банкя за него се превърна в място за вдъхновение и той с удоволствие сподели със свои почитатели прозренията си като творец в двете срещи, които се състояха през последните години в Ритуалната зала на район „Банкя” и в Арт център Банкя.
         Днес е рожденият ден на нашия именит съгражданин, който в бяла лекарска престилка и с химикал в ръка лекува душите на съвременния българин, един от които е самият той.
         Честит да е рожденият ден на Калин Терзийски! Да е здрав, все така любопитен към света извън и вътре в нас и нека личният катарзис и достигането на чистотата в думи и дела е отправната точка на интелектуалните усилия на всички нас.

Снимка: Архив район "Банкя"Сайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.