Новини
Кметът на Банкя посети 78. СУ „Христо Смирненски”

        Днес кметът Рангел Марков и заместник-кметът д-р Александра Александрова, направиха, обещаното на директора на 78. СУ „Христо Смирненски” Д. Герасимова, посещение в учебното заведение, при което с интерес разгледаха възможностите, които предлага то на възпитаниците му и техните преподаватели.
       Оправдан интерес у гостите предизвика Експозиционната зала, побрала прекрасни рисунки на художника Стоян Мирчев, преподавателката Мирослава Ленкова и ученици с отношение към изящното. Всичко това и вие бихте могли да разгледате всеки делничен ден до31 март 2022 г. всеки делничен ден от 08:00 ч. до 10:00 ч. и от 16:00 ч. до 18:00 ч.
        Двамата ръководители от Банкя останаха приятно впечатлени от работата с учениците в плувния басейн – доставящ чудесна спортна тръпка на децата. Отличното състояние на базата, за която директорката и екипът ѝ полагат непрекъснати грижи, е гаранция, че интересът към учебния процес от страна на децата ще дава резултати. А запалени преподавателки като учителката по изобразително изкуство Елисавета Иванова, която разкрива чуден свят пред децата в STEM кабинета, са допълнително условие за добрата творческа атмосфера в училището, с която невидимо е пропит въздухът му. Въздействащият кабинет по религия също допринася за тази атмосфера на духовност, която витае в 78. СУ „Христо Смирненски”
         Голяма част от вниманието на ръководството на училището е ангажирано с почистване на двора и привеждането му в един по-изискан естетически вид, който да отговаря на хубостта на сградата и нейния интериор, освежен тези дни с пъстра пролетна украса.

Впечатления от експозиционната зала
          
          Сайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.