Новини
Пролетното почистване започва

         Район „Банкя” се включва от 1 до 15 април 2022 г в инициативата на Столичната община за организиране на  традиционното Пролетно почистване на град София.
        Инициативата има за цел да привлече повече доброволци, които да се включат в почистването и облагородяването на градските пространства, местата, където живеем, учим и работим.
         По време на инициативата Инспекторатът в район „Банкя”  ще осигури чували и ръкавици за доброволците, както и ще организира извозването на събраните отпадъци. Едрогабаритните отпадъци ще се извозват периодично по определен график, който можете да научите на телефон: 029977235.
       На същия телефон всеки гражданин или организация може да заяви участие в Пролетното почистване и за заяви необходимите ръкавици и чували.
        Дейностите, предвидени в кампанията, ще продължат и след Великденските празници и всяка инициатива от хората в тази връзка ще бъде подкрепена.Сайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.