Новини
Поздрав за празника

           По повод Деня на здравния работник - 7 април от името на кмета на Банкя Рангел Марков бе изпратен  поздравителен адрес до медицинските екипи на лечебните заведения на територията на нашия град. В него се казва:

"УВАЖАЕМИ ЗДРАВНИ РАБОТНИЦИ,
              Висока чест и удоволствие за мен е да ви поздравя по повод 7 април – Ден на здравния работник. Ние, в Банкя, високо оценяваме вашия труд и усилията ви по възстановяване здравето на пациентите ви от цялата страна. Нека обаче на този ден дадем и словесен и емоционален израз на отношението ни към изпълнението на вашата мисия, свързана с опазването и поддържането живота на човека като върховна ценност.
               Горд съм, че очите на мнозина наши сънародници с упование са отправени към здравните заведения на Банкя като възможност за пълноценно възстановяване след прекарани инсулти, инфаркти и други здравни инциденти. Вие сте еманация на всичко това, което определя Банкя като „здравницата” на България.
             Бъдете здрави, щастливи, удовлетворени от професията си  и все така гонете най-високите върхове в нея. Нека силата ви извира от отдадеността на вашите пациенти, а тяхната обич и благодарност бъдат залог, че човечността и добрината още живеят между нас."

             ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

             РАНГЕЛ  МАРКОВ
             Кмет на СО район "Банкя"Сайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.