Новини
Абитуриенти от 78. СУ „Христо Смирненски” – пълен напред!

        Напред, нагоре и към все по-добро да бъде пътят ви,  скъпи абитуриенти от 78. СУ „Христо Смирненски” в Банкя. Това ви пожелаваме от районната администрация, представители на която присъстваха днес на изпращането на поредния випуск.
        С вълнуващи думи изпрати своите възпитаници директорката на учебното заведение г-жа Д. Герасимова. В своето слово тя подчерта: „Помнете, че удовлетворението идва след усърдието, а смирението и благородството ще внесат онази хармония, от която се нуждаете! Търсете красотата във всичко, което правите оттук нататък! Не забравяйте, че най-голямата добродетел е любовта.”
        Младата заместник-кмет д-р Александра Александрова, придружена от началник-отдел „Образование” Виолета Кирилова-Иванчева, също излъчи напътстващи послания към младежите – да бъдат смели, смело да мечтаят и да следват моралния си императив.
      Секретарят на района Силвия Бонева, начални-отдел „Човешки ресурси” Яна Стойкова също се включиха и съпреживяха празника на младостта.
      В края на тържеството красивите и лъчезарни абитуриенти се хванаха на кръшно български хоро и с него ще свързват последните часове като ученици в родното училище.
         И дано се сбъднат пожеланията на тяхната директорка, която им пожела живот като един безкраен месец май.
          Да бъде!

На хоротоСайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.