Новини
Грижа за нашата планета чрез вашите растения

         Днес, 03 август 2022 г., фирма „АТЛАС АГРО САЙЪНС“ дари на Столична община – район „Банкя“  екологична тор за опазване и облагородяване на зелените и цветни площи в нашия град. Като социална и екологично отговорна компания, фирмата работи за здрави и екологично чисти почви, подобряване на устойчивостта на растенията и възстановяване на баланса на органично вещество в почвите.
          Част от зелените площи  в парк „Кестените“ ще бъде обработена изцяло с екологичния препарат, а крайната цел е изграждането на един нов „Зелен свят“.
         От страна на фирмата дарител присъстваха Александра Велкова – изпълнителен директор на „Атлас Агро Сайънс“ и Габриела Минкова - маркетингов директор. От страна на районната администрация събитието уважиха Рангел Марков – кмет на район „Банкя“, Веселинка Петрова – ландшафтен дизайнер и Юлиян Александров - служител в Звеното за озеленяване към район „Банкя“.Сайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.